Focking fog!!

Ik spak Cockie van de week en toevallig kwam mijn vrije weekje ter sprake, Cockie meldde meteen: ik ben vrij maandag, sexen, euh vissen? Euh nou ja, dat gaat wel lukken en de date was gezet. Cockie zou hier heen komen en we zouden het weer in Kamerik proberen waar we een geslaagde reaufischdag hadden beleefd een hele tijd terug.

KeeS kon ook en zo werd het dus een triootje! Na een bakkie pleur trokken we erop uit, de mist in! Vrij snel ving ik een snoekie, dat gaat goed!

 

IMG 1112 600
Hier probeert Cockie het nog…

 

 

IMG 8782 600
Maar de master vangt hem natuurlijk, effe onthaken!

 

IMG 8788 600
Nice pikie, pikkie!

 

Na daar in de buurt een beetje verder pleuren opeens een vette kolk bij Cockie, kut zeker een snoek! Even later een tik op zijn hengel maar helaas een misser… Een tijdje later loop ik langs het plekje en zeg nog, ik vang dat snoekie wel eventjes! BAM, eerste worp en hangen!

 

 

IMG 8820 600He? Uit wraak mijn hengel stampen jonguh?!?!?

 

Het bleef verder rustig, na verkassen na verschillende stekje mocht ik alleen nog een baarsje aan mijn plug krijgen en dat was ook nog precies toen KeeS en ik de lijnen over elkaar heen gooide, hahaha.

Het was een leuke koude dag met wel wat tegenvallende vangsten maar we hebben het weer geprobeerd!

Geef een reactie