Taalverwarring

 

 

DSC 0053_Small

Gisteravond, tijdens een korte sessie hing er een symbolisch teken aan mijn rig.

Symbolisch omdat het staat voor een karpervis seizoen waarin ik weer veels te weinig gevangen heb en eigenlijk ook veels te weinig tijd aan gespendeerd heb. Het begin was niet verkeerd maar door studie drukte en dergelijke zakt het dan weer weg.

Eergisteravond even de stek aangevoerd, gisteravond om vijf uur ’s middags lagen de hengels in. Het regende een beetje, dreigende wolken kwamen langs en de elektronica zweeg. Op een gegeven moment was daar het besef, dit gaat hem niet worden (het begon ook koud te worden!) waarop ik besloot ermee te stoppen voor de avond.

Ik draaide de eerste hengel binnen, netjes in het foudraal en de volgende maar daar zat wat weerstand op. Leuk, nog een brasem ook. Maar het was geen brasem, het was een echte CRAP.

DSC 0059_Small

En dat noemen wij nou symboliek.

Volgend jaar weer beter, een hele winter voor de boeg om na te denken hoe die crarpvisserij hier op die stomme rivier wel kan gaan lopen.

hoezeee!

 

Geef een reactie