Het is rustig….

Héél rustig… Waarschijnlijk heeft het met dat enge spul op het water te maken, bij mij in ieder geval is dat een grote reden! Ook een visdipje is iets waar ik inzit! Ik ga binnenkort maar weer eens echt beginnen met alles goed voor te bereiden voor 2011. Vispassen beginnen binnen te druppelen, het wordt ook weer tijd om de haken te gaan slijpen en misschien wel alvast wat onderlijnen te knuppen!

Ach, volgend jaar, dat wordt het jaar dat het weer helemaal goed gaat komen, knalvol met updates hier! De Fishtown heeft er zin in, nieuwe stek op het oog, wat wil je nog meer? Slechter dan vorig jaar kan haast niet zou ik zeggen al mag ik met een mooie 30+ niet klagen maar qua aantallen was het helemaal niets in 2010 natuurlijk…

Mocht jij nog een leuke update hebben, deze is en blijft natuurlijk ook altijd welkom hier, zeker in deze trieste dagen is een leuk stukje leesvoer een welkome afwisseling voor de vaste bezoeker die de afgelopen weken nou niet echt wat te lezen heeft gehad hier!

 

– X0X0X0X0 –
Nils

Geef een reactie