Nieuwe rodpod!

Ik heb dus maar de naughty schoenen aangetrokken en deze besteld! In dit topic kwam het ter sprake en ik dacht vlak voordat we op vakantie gingen, laat ik hem gewoon bestellen! Inmiddels is deze binnen en ik moet zeggen, hij valt niet tegen! Één nadeel was wel de zwenkarm, die kan je met deze schroef niet vast genoeg zetten.

 

Pennetje is net te kort om genoeg kracht te kunnen zettenPennetje is net te kort om genoeg kracht te kunnen zetten

 

Hier heb ik dus gewone m5 boutjes in gedraaid en daarna borg ik deze want ik hoef deze toch niet meer aan te passen als hij goed is ingesteld. Verder kan je hem alle kanten op draaien! Hier de twee schroeven die ik heb vervangen:

 

De zelf ingebrachte m5 boutenDe zelf ingebrachte m5 bouten

 

 

En hier de rodpod, geschroeft op de tafel in vol ornaat! Leuk ding toch?

 

Bootpod!Bootpod!

 

Ik ben benieuwd hoe deze het op de boot zelf gaat doen, de eerstvolgende vissessie zullen jullie het horen!

Geef een reactie