Op pad met de slachter

Zoals afgesproken kwam de Kutstinker precies te laat, hij was eerst naar huis gegaan en kwam toen pas mijn kant op… Heeft ie nog aangebeld ook bij een verkeerd huis en het meisje wat open deed was nog lekker ook! Nou, dan weet je het wel 🙂

Maar goed, uiteindelijk vond die dokter mijn casa en konden we op weg naar de boot! We hadden er veel vertrouwen in, de wind stond lekker en aangekomen op de stek konden we de steekstokken de grond in meppen.

 

Ros die stokken er maar in Captain Ortega!
Ros die stokken er maar in Captain Ortega!

 

Hierna was het weer tijd voor een culinair hoogstandje, dit maal in de vorm van een uberlekkere shoarma! En als je vist met Dr. Kutstinker is het altijd oppassen, oppassen op wie de eerste dokter aktie maakt… Ik kan jullie vertellen: ik was het….

 

 

Shoarma bakken en de pitta'tjes opwarmen!
Shoarma bakken en de pitta’tjes opwarmen!

 

 

Slachter vreet shoarma
Slachter vreet shoarma

 

En zie hieronder mijn dokteraktie…. Ik had maar één bakje shoarmasaus mee… En dat met twee knifluksausverslaafden, dat vraagt natuurlijk om de bokaal, en Demis, die lebberde het restje saus uit het bakje door er nog wat swarm bij te gooien, lekker heur!

 

Te weinig knifluk.....
Te weinig knifluk…..

 

 

Om een uur of 23:00 kregen we een klein runnetje die abrupt weer stopte…. Helaas, maar dat gaf ons wel moed! Na een tijdje was het tijd om het mandje op te zoeken en wat een goed kussen had die slachter toch mee!

 

Weltrusten slachter!!!!Weltrusten slachter!!!!

 

Helaas sliepen we de hele nacht door en zeker Demis met zijn vette kussen!!! Maar dat betekende dus geen runs helaas, heel jammer alles was aanwezig voor een potentiele topnacht… Alles was dan ook top op het ontbreken van de vis na dan, we moeten het snel nog maar een keer over doen en dan met vis!

Geef een reactie