Holland wel…

Holland moest spelen en ik moest vissen! Ik geef niets om voetbal en dan vind ik het schijnheilig omdat als Nederland speelt je het opeens helemaal fantastisch vindt… Maar goed, ieder zijn ding en terwijl heel Nederland tv zat te kijken ging ik mijn lijnen uitvaren!

Maar voordat ik ze uit kon varen moest ik natuurlijk wel eerst naar mijn stek toe en dat ging weer eens niet zo makkelijk… Wat zijn het toch ook een helden in de haven…. Er lag nu een afgeragde woonboot op MIJN ligplek en mijn boot hadden ze een ‘mooi’ plekje ernaast gegeven…


 

Mooi plekkie heur!!!Mooi plekkie heur!!!

 

Echt een plek op maat!
Echt een plek op maat!

 

Met heel veel moeite kon ik eruit varen, ik werd er bekant chagerijnig van… Morgen maar even navraag doen in de haven, dit verzin je toch niet, nog geen 2 cm aan elke kant van de boot, ik moest de bolders binnen halen anders kwam ik er niet eens uit!

Verder belandde ik zonder problemen op de stek en er ging weer een makreel aan, dit had ik vorige week ook gedaan, toen ving ik een mooie snoek van zo’n 85cm, die had echter nogal diep geslikt waardoor ik nogal lang met onthaken bezig was… Dus geen foto en verder ook niets update waardigs… Vandaar nu dan een vette update!!!

De makreel ging eraan en op de twee andere hengels weer een boilie, lekker dus weer met drie hengels, niet verder vertellen he, want ik heb laatst gehoord dat je alles voor jezelf moet houden! Maar misschien gaat de beste man me nu wel aangeven bij de waterpolitie…

Anyway: de makreel:

 

Ziet er lekker uit toch?!?!?!
Ziet er lekker uit toch?!?!?!

 

 

Drie op en rij!
Drie op en rij!

 

Helaas, helaas, zo goed als het Nederland af ging, zo slecht mij… Geen snouque, geen kerper, helegaar niks, bekant een droog schepnet…… Huilend ging ik weer naar huis, in de haven nog even mijn plek besproken en inmiddels een mooi plekkie met nieuwe steiger en alles, dus dat is dan het enige positieve! Nou ja en dat ¨WE¨ in de finale zitten dan!

Geef een reactie