Bonamassa 2007

Het is al weer even geleden maar op 12 oktober zijn wij naar Bonamassa geweest! Het was (wederom) een toppertje en het begint op een jaarlijks uitje te lijken! ook voor volgend jaar staat dit weer in de pijplijn, alleen weet ik nog niet of ik meega (wanneer stopt de deadline Kev?)

Maar goed, we hadden op CS afgesproken van Amsterdam, want het was dit jaar wederom in Paradiso. Kev en Jorrit waren precies op de afgesproken tijd op de afgesproken plek en we vervolgden onze weg naar een kroegje om op Vincent Adrianus Noomen te wachten.

 

Image

De kroeg!

 

Na een paar heerlijke versnaperingen en het volledig maken van de groep door de toevoeging van V.A. Noomen gingen we verder naar de one and only Wing Kee!! Die gast is echt de beste Chinees, als je ooit in A'dam komt, ga er eens eten! Doe het niet voor de gezelligheid, want het straalt niet veel uit maar het eten is super en echt Chinees!

 

Image

Wing Kee, master Chinees!

 

 

Het eten was wederom fantastisch, ik weet nog dat een zeker Pening eend rijkelijk was vertegenwoordigt!

 

Image

Eet smakelijk!

 

 

Image

De fotograaf aan zijn avondmaal

 

 

Image

Webmaster aan de eend

 

Image

Le Duck!

Geef een reactie