Vakantie Jamaica


Het is al weer een tijd geleden maar wij zijn naar Jamiaca op vakantie geweest. Het is echt een heel leuk land met hele aardige mensen (Jah man). Alles is relax en don't worry, daar zeggen ze "soon come" wat hetzelfde betekend als mañana. Als iemand dat tegen je zegt kan het dus over 5 minuten zijn of 5 dagen…

Maar genoeg, ik heb een paar leuke pictures van de vakantie uitgezocht en even hier neer gezet

 

Image

Heerlijk onder die palmboom relaxen!

 

De natuur is heel mooi daar, alles is echt megagroen. Helaas is er verder weinig "wildlife" je hebt een zingend kikkertje (fluitkikker) die je niet vindt. Hij is maar een paar cm groot maar een herrie! Net zoiets als krekels maar dan 10 keer zo hard! Verder heb je wat vlinders en op de Black River kroks! Verder is het strand echt adembenemend gaaf! Helaas ging mijn vistrip op deze vakantie niet door… Maar ach, een goede reden om weer eens terug te gaan toch?!?!

 

Image

Waterval

 

Image

Fantastische botanische tuin!

 

Image

Bomen, geweldig mooi

 

Image

Volgegroeid met klimop

 

Image

The Black River

 

Image

In het midden een krokodil!

 

Image

Mangrove van the Black River

 

Image

Er kwam er ook één naar ons toe gezwommen!

 

Image

Zag ik bij het appartement, een megavlinder

 

Image

En het strand….

 

Geef een reactie